KOE_pand_web
Het jaar 1956 verhuisde familie Koemans van Amsterdam naar Den Haag. Op 6 juni van dit jaar werd de banketbakkerij met daarnaast de automatiek geopend in de Weimarstraat. Mijn ouders gingen zich steeds meer toeleggen op het maken van ambachtelijke snacks. Rond het jaar 1975 werd de banketbakkerij omgebouwd naar een lunchroom. Mijn broer Ton heeft in het jaar 1983 de snackbar en lunchroom van zijn ouders overgenomen.
Koemans sr heeft nog tot zijn 80ste jaar dagelijks onbezoldigd met veel plezier in de keuken gewerkt. Na 17 jaar heeft Ton het bedrijf verkocht aan zijn zus Joke, die de snackbar nog steeds exploiteert.

Ton is in dit zelfde jaar ( 2000 ) alleen verder gegaan met ons filiaal aan de Frederik Hendriklaan. 7 jaar later is dit filiaal verkocht aan 2 medewerkers. De een doet nu de winkel en de ander de catering, welke gevestigd is in Leidschendam. De cafetaria aan de Fahrenheitstraat werd door mij geopend op 15 november 1986. Nog steeds proberen wij ons te onderscheiden met de verkoop van ambachtelijke producten in een gezellige ambiance.

Eet smakelijk!!

Nico Koemans