KOE_koffie_big

Een kop koffie is allang geen simpele kop koffie meer.

Het zetten van een goede kop koffie gaat veel verder! Ook wij beseffen dit en doen er alles aan om de lekkerste koffie te serveren. Wij gebruiken o.a 2 verschillende koffie molens van het merk Mahlkonig. Deze zijn vrijwel geluidloos en heel snel.

Wij gebruiken dus 2 verschillende soorten koffie;

Barbera Mago

Deze koffie bevat 7 soorten koffiebonen. O.a een Braziliaanse boon (romig), een centraal Amerikaanse boon (mild, zoet en fris) Indonesische boon (kruidigheid). De overige bonen zijn geheim recept. Deze koffie gebruiken wij voor het zetten van de gewone koffie.

Barbera Classica

Deze blend bevat dezelfde bonen als de Mago maar is een stuk krachtiger en dus sterker van smaak. Deze gebruiken wij voor de espresso, cappuccino, koffie verkeerd en de Latte machiato.

WIST U DAT???!

Wij hebben een nieuwe espresso machine. De La Marzocco! Deze is gemaakt in Italië en wordt ook gebruikt in alle Starbucks filialen. Het bijzondere aan deze machine is dat deze 2 boilers heeft. 1 speciaal voor het opstomen van de melk. Hierdoor kunnen wij hele romige melk creëren.
Onze collega Joke Roodenrijs heeft haar diploma barista level 1 gehaald en is nu bezig met level 2; master barista. Deze opleiding volgt zij bij koffieschool Leopold te Utrecht. Ook hier gebruiken zij de La Marzocco en ook alle examens worden hier op gedaan.
 
Wij hopen u snel te zien voor een heerlijke kop koffie!Onze Koffie

Geniet van een heerlijke kop Barbera koffie. Bekend om haar rijke en volle aroma.


Latte Macchiato

Het grote verschil tussen een ‘Latte’ en een ‘Latte Macchiato, is het toevoegen van het melkschuim. Bij een ‘Latte’ wordt het melkschuim aan de koffie toegevoegd, bij een ‘Latte Macchiato’ is dat precies andersom..